Överst  |  Aktuellt  |  Fakta  |  Böcker/Texter  |  Länkar  |  Beställ
« »
Snart VM

Nu längtar man väldigt mycket efter fotbolls vm. Jag minns vm 98. Sverige var inte med, men jag kommer ihåg hur roligt det var. Man kunde kolla på matcher utan att bli förtvivlad, man kunde byta lag mitt i en match, man kunde se fram emot matcher utan ångest.<p>

Jag kommer att heja på Italien. Det gör jag alltid. Sen kommer det andra lag som man tar till sig, lär känna och som man hinner bli expert på under några veckor. Och efteråt kan man minnas utan ångest. <p>Visserligen är ett av mina första fotbollsminnen ett em på 80-talet när jag tror att Frankrike förlorade mot Tyskland. Jag blev förtvivlad, rusade iväg på en skärgårdsö och kastade sten mot måsarna som attackerade mig. Det är så det börjar.

Skrivet Wednesday, May 12th, 2010 klockan 4:32 pm och handlar om fotboll. Du kan följa svar på inlägget via RSS 2.0. Du kan svara, eller lämna en trackback till din egen sida.

2 Responses to “Snart VM”

 1. Ã…sa Says:
  May 20th, 2010 at 8:45 am

  Hej Olle!
  Ditt inlägg fick mig att ocksÃ¥ börja längta efter VM och komma ihÃ¥g…

  Så här ser min WM lista ut (och listan håller i sig från VM till VM):
  Brasilien Рf̦r dom grundar sitt fotbolls spel p̴ capioeira.
  Italien Рalltid snyggst tr̦jor
  Portugal Рaldrig med fr̴n b̦rjan f̦r att jag gl̦mt bort dom, men alltid en favorit mot slutet.
  Argentina var med när jag var yngre – men det hade enbart med Maradona att göra – efter guds hand har dom blivit portade.

 2. admin Says:
  June 15th, 2010 at 9:31 pm

  Italien har alltid snyggast tröjor. Och det är inte oviktigt.

Skriv med kärlek