Överst  |  Aktuellt  |  Fakta  |  Böcker/Texter  |  Länkar  |  Beställ
« »
Semester

Boken är insåld till alla kedjor. Alla vill ha Junk! Det är roligt. Jag har skickat en ny grej till metro i Skåne. Konstigare än någonsin. Men bra.

Var på middag i går. Beskrev Junk som en roman om tre människor som på olika sätt försöker komma vidare i livet. En kvinna frågade suckande om man inte bara kunde få ha det som man har det. Då sa jag att det är en bok om musik och Elvis. Jag måste öva på att prata om Junk så folk inte tappar livslusten.

Min fru kom på en positiv sak med mitt sociala beteende under middagen: jag hotar inte att ta livet av mig på efterfester. Det är skönt att bli peppad! Nu går jag på en veckas bloggledighet. Nedan finns länkar och jox. Och så passar jag på att utöka min sommarrepris. Härlig läsning.

Junk är skickad till tryckeriet! -läs baksidestexten! -se filmen!
Junk kommer i bokhandeln till Elvis dödsdag 16 aug. Insäljningen går lysande!
I juli kommer en grej i tidningen Tara som blir kul
Arbete pågår med ollesvalander.se 2.0
Webb-shopen är i planeringsstadiet –läs mer!
Hotell är bokat till bokmässan i september

junkomslag

Skrivet Thursday, June 21st, 2007 klockan 10:37 am och handlar om allt möjligt, Junk, mig. Du kan följa svar på inlägget via RSS 2.0. Du kan svara, eller lämna en trackback till din egen sida.

5 Responses to “Semester”

 1. någon Says:
  June 21st, 2007 at 3:47 pm

  grattis, grattis..
  men på sistone har du använt bloggen mycket till att göra PR för din bok (vilket jag förstår). men snälla skriv om nånting annat: damfotboll, zlatan, povel ramel eller vafan som helst.
  snälla, snälla, snälla

 2. Vänsterdojjan Says:
  June 22nd, 2007 at 11:25 pm

  Men det är väl Olles blog som han skriver vad han vill i? Go for Junk!

 3. Olle Says:
  June 25th, 2007 at 10:47 am

  Jag skulle gärna skriva om nåt annat. Mitt liv, till exempel, men jag har ju inget. Jag jobbar ju hela tiden. Zlatan kan jag inte skriva om. Det gör ju alla andra. Damfotboll kan jag skriva om. Damspelare är coolare än herrspelare. Jag vet inte varför, men jag kan berätta att Vickan, 5-målskytten, var på mitt kontor i våras. Hon skrev sin autograf ovanför darttavlan. Hon verkade lite generad när jag frågade. Sen skrev hon, tog boken hon skulle hämta och stack. It got a little weired, som Dr Evil skulle ha uttryckt det. Men bara lite.

  Håll till godo med det så länge. Nu ska jag jaga mygg.

 4. OlleSvalander.se » Blog Archive » Sveriges Radio P1 Says:
  July 13th, 2007 at 6:21 pm

  […] Nu börjar min semester pÃ¥ riktigt. Bloggandet kommer ske sporadiskt. Läs Junk! […]

 5. OlleSvalander.se » Blog Archive » Sms-ter Says:
  July 14th, 2007 at 9:12 am

  […] Läs om Junk! […]

Skriv med kärlek