Överst  |  Aktuellt  |  Fakta  |  Böcker/Texter  |  Länkar  |  Beställ
« »
Olle Svalander punkt se lever igen

Har Ryssland påverkat valet i USA? Inte vet jag, men det vore väl konstigt om de INTE hade gjort det med tanke på hur de fullkomligt invaderar ollesvalander.se med fulfiler och spam. Sidan gick ner i somras och sen stack jag ut och sprang och inte förrän nu har jag orkat fixa det.

Men just nu kommer jag inte att skriva så mycket här. Istället är det hittahemblog.wordpress.com som gäller.

Där står allt om hur jag sprang 42 maraton för Västsahara och vad som händer den närmaste tiden.

Ha det fint, Olle

Skrivet Monday, January 22nd, 2018 klockan 5:16 pm och handlar om allt möjligt. Du kan följa svar på inlägget via RSS 2.0. Du kan svara, eller lämna en trackback till din egen sida.

Skriv med kärlek