Överst  |  Aktuellt  |  Fakta  |  Böcker/Texter  |  Länkar  |  Beställ
« »
Höst

Transferfönstret stänger idag. Det blir inget proffskontrakt för mig den här gången heller. Det händer massa saker i livet men de händer långsamt, som när imman lämnar badrumsspegeln. Plötsligt står du framför dig själv och ser dig tydligt, tydligare än du kanske önskat och från ögonen och mungiporna har smala fåror trängt ännu lite djupare in i ansiktet och det är tiden.

Jag brukade prata om det där, skriva om det, sjunga låtar om det, kokettera med det, posera med det. Det är ok när man är 25. Nu är det en annan sak. Nu är det jag vs tiden och det gäller att stå så många ronder som möjligt för att vinna går inte. Det bästa man kan hoppas på är att man gör en bra match.

Varför så dyster? säger du. Jo, det är måndag. Och som om inte det räckte för ett requiem över allt vackert måste jag oxå börja jobba med mina uppdrag. Utav helsike. Jag måste ta almanackan och boka in dag efter dag och jag gillar inte det ett enda dugg.

Den här bloggen till exempel. Det är dags att ta tag igen.

Skrivet Monday, August 31st, 2009 klockan 8:50 am och handlar om dÃ¥ligt humör, dödsÃ¥ngest, mig, skrivande. Du kan följa svar på inlägget via RSS 2.0. Du kan svara, eller lämna en trackback till din egen sida.

2 Responses to “Höst”

 1. sonja Says:
  September 2nd, 2009 at 7:13 pm

  men du är ju en man. män är som vin som blir bättre å bättre år för år (fast det finns ju gränser). kvinnor är som gamla lådviner.

 2. admin Says:
  September 2nd, 2009 at 9:43 pm

  En gång sa jag att jag hatade fjäsk. Det var en lögn större än finanskrisen. Got to love a girl like that!
  hahahahaha

Skriv med kärlek