Överst  |  Aktuellt  |  Fakta  |  Böcker/Texter  |  Länkar  |  Beställ
« »
Tillbaka till samtiden

Jo, jag vet att rubriken är titeln på Kents sjunde album och det är en ordvits. Jag borde hålla mig för god för sånt.

Någon på Facebook sa något om samtiden och mig. Jag vill inte skriva om samtiden. Så fort jag försöker göra det så förvandlas jag till Johan Croneman eller någon liknande bitter insändarskribent. Mina texter blir till långa angrepp på sakernas tillstånd och tidens och världens dumhet.
Om jag inte tänker efter länge. Riktigt länge.
Så länge att det jag skriver inte längre handlar om samtiden utan något som hände för en vecka sedan och inte längre räknas till samtiden.
Samtiden har blivit kortare. Tror jag.

***

Johan Larsson har lämnat Elfsborg för Bröndby. Som en tjuv om natten smög han från träningslägret i Malaga till det danska laget. Det sorgliga är att han går till ett sämre lag. Det roliga är att han får se nåt nytt. Och kanske kan vår kära förbundskapten nu tjusas av hans höga lön och utländska proffskontrakt och ge honom plats i landslaget. Fotbollskvalité saknas inte och shining har han också men för vår kära förbundskapten är det status som betyder något. Han verkar vilja omge sig med högstatuspersoner och stjärnor som en tjock liten kille i sjunde klass lismar för att få hänga med de tuffa killarna. Men vad vet jag. Via landslaget kanske Larsson kan höja sitt värde och komma till en rikare liga. Han har potential för det.

***

Bitter? Moi?

***

Jag har förresten skaffat en svindyr gps-mottagare. Tanken är att jag ska hitta mig själv.
Mer om det en annan gång.

Skrivet Tuesday, February 3rd, 2015 klockan 9:30 am och handlar om fotboll, GPS, mig. Du kan följa svar på inlägget via RSS 2.0. Du kan svara, eller lämna en trackback till din egen sida.

Skriv med kärlek