Överst  |  Aktuellt  |  Fakta  |  Böcker/Texter  |  Länkar  |  Beställ
« »
The King of pop´s late father in law, the King of Rock, is dead too. Long live the King.

“Vissa får en andra karriär. De är först talanger, sedan står det still ett tag och så kommer de tillbaka och utför sitt allra bästa arbete i karriären. Idag hyllar jag en sådan man.

Med en ovanlig och långhårig frisyr och en lysande talang tog han världen med storm i 20-årsåldern, sen räknades han ut under flera år innan han kom tillbaka och dominerade, och 35 år gammal stod han på topp igen.

Elvis Aaron Presley föddes 8:e januari i Tupelo Mississippi. Grattis på födelsedagen! Han skulle blivit 72 idag om han inte hade valt att spela med djävulen.

Jag spelar Patch It Up, I´ve Lost You och liveversion av Suspicious Minds och i eftermiddag ska jag dricka en öl till hans ära. Eller ta en Cheesburgare. Jag tänker dock inte låta honom vila i frid. Hans ande svävar över sidorna i min nästa bok.”

Jag skrev detta förra året, och året dess för innan men jag tycker fortfarande att det är förbannat bra. Fast i år skulle han blivit 75.

Boken som nämns i slutet är färdig nu. Den heter Junk och är en roman om relationer och rock. Om kärlek, vänskap och ensamma hjärtan. Klicka på omslaget i marginalen för att läsa den. Om du tillhör dem som gillar att vara unika ska du absolut göra det. Nästan ingen jävel har läst den. Är du som de flesta, att du vill läsa det som de flesta verkar läsa, kan du fortsätta ge fan i det.

Thank you, folks. Thank you very much.

Skrivet Friday, January 8th, 2010 klockan 12:02 pm och handlar om Junk. Du kan följa svar på inlägget via RSS 2.0. Du kan svara, eller lämna en trackback till din egen sida.

Skriv med kärlek