Överst  |  Aktuellt  |  Fakta  |  Böcker/Texter  |  Länkar  |  Beställ
« »
Sega ben på Borås Arena

Det var trötta ben och spelare utan speed i fötter och hjärna på Borås Arena. Gefle har sällan något av det, men Elfsborg brukar ha det. I dag var det bara Hasse Berggren som tänkte snabbt.

Tränare Haglund matchade samma spelare som senast mot Hibernians förutom att Ishizaki kom in efter sin förkylning och Elfsborg verkade tydligt tagna av sitt hårda matchtempo. Elfsborg har fortfarande inte gjort mål på sitt nya konstgräs och ikväll kunde de spelat till midnatt utan att göra mål. Gefles målvakt tvingades knappast till några fantomräddningar. Om nyförvärvet Lasse Nilsson inte hänger med i dagens tempo är han verkligen inte i nån vidare form!

Ska Elfsborg lyckas kriga på tre fronter som man säger räcker det inte med att säga att man gillar att spela matcher, man måste utnyttja sin trupp och börja låta andra spelare starta ibland. Elmin Kurbegovic, Joachim Sjöhage och Fredrik Berglund borde fått chansen idag. De kunde tillfört glöd till Elfsborg som var iskalla ikväll.

Skrivet Wednesday, July 9th, 2008 klockan 9:46 pm och handlar om fotboll. Du kan följa svar på inlägget via RSS 2.0. Du kan svara, eller lämna en trackback till din egen sida.

2 Responses to “Sega ben pÃ¥ BorÃ¥s Arena”

 1. Daniel Says:
  July 10th, 2008 at 11:30 am

  Det var nog den torraste analys du någonsin producerat. Men du har helt rätt.

  (OBS! Detta ÄR skrivet med kärlek.)

 2. Olle själv Says:
  July 10th, 2008 at 4:53 pm

  Ja, det var det förmodligen. Det är inte bara Elfsborg som behöver semester 🙂

  Men jag jobbar enligt principen att stora katastrofer best beskrivs med små medel medan bagateller behöver en mera bombastisk behandling.

  I fortsättningen blir det förhoppningsvis mustigare.

Skriv med kärlek