Överst  |  Aktuellt  |  Fakta  |  Böcker/Texter  |  Länkar  |  Beställ
« »
Prata om träning

Varför är det så tråkigt att höra folk prata om sin träning? I bland får jag mejl från kompisar som säger att de har sprungit. Jag läser och tycker det är tråkigt. Sen svarar jag och berättar om min egen träning. Som om den skulle vara roligare. Det är antagligen också tråkigt att läsa om. Men det struntar väl jag i för när någon säger träning så bryr jag mg bara om min egen träning (eller dåliga samvete för träning.) Den är den enda viktiga träningen.

Att snacka om sin egen träning är jätteroligt. Jag kan hålla på i timmar om löp-pass, pulsklockor, förbränning, träningsverk och skador. Men när jag hör andra somnar jag snabbt.

Yoga är ännu värre. Det håller jag inte på med själv. Folk pratar Yoga hela tiden och det är säkert kul att prata om men det är skittråkigt att lyssna på.

Jag har 145 pass kvar. I kväll har jag 144. Jag ska köra ett idiotpass nu, om jag inte känner av halsen. Hallå! Somna inte! Klicka inte bort. Jag slutar prata om träning nu. Jag lovar.

De spelade Kenny G i omklädningsrummet på porrgymet förra veckan. Det måste vara något slags rekord.

….

Tillägg 19.49
All träning som handlar om fotboll är okej. Jag kollar ofta på fotbollsträningar. Jag gillar att höra när fotbollspelare pratar om hur de tränat. Även människor som pratar om andra personers (tråkiga) fotbollsträning är kul att lyssna på.

Skrivet Monday, January 14th, 2008 klockan 3:52 pm och handlar om porrgymet. Du kan följa svar på inlägget via RSS 2.0. Du kan svara, eller lämna en trackback till din egen sida.

One Response to “Prata om träning”

  1. daniel Says:
    January 14th, 2008 at 4:48 pm

    Det tråkiga är att de tränar. Det är bara roligt när andra pratar om att de inte tränar. Då känner man igen sig. Och känner sig bättre.

    Som “om jag inte känner av halsen”. SÃ¥nt är roligt.

Skriv med kärlek