Överst  |  Aktuellt  |  Fakta  |  Böcker/Texter  |  Länkar  |  Beställ
« »
Nej, nu får det vara nock

Jag har blivit en gnällpelle. Det var inte meningen. Världen är galen men gnäll hjälper inte. Världen har  alltid varit galen. Den som säger att det var bättre förr kan ju försöka förklara varför till exempel Spanska inkvisitionen, Andra världskriget, Tutti Frutti på TV3 eller trettioåriga kriget var att föredra framför det vi möter i dagens värld.

Framtiden ser kanske inte klok ut, men vi kan ju va säkra på att det inte blir mycket värre än det varit. Tänk om man levt för si så där några miljoner år sen. Då hade man i bästa fall varit en jätteödla med löjligt korta framben och en hjärna som en valnöt. I bästa fall. I sämsta fall hade man blivit uppäten av en jätteödla med löjligt korta armar. Så säg inte att det var bättre förr.

Enda sättet att tackla galenskapen är med humor. Jag tror inte jätteödlorna hade humor. I så fall hade de skämtat om sina löjligt små armar, men det var inte det jag pratade om. Jag pratade om att jag blivit gnällig och det är usch. Så nu blir det satir ett tag. Humor är enda sättet att klara sig. Ska bara komma på nåt roligt.

Skrivet Tuesday, March 31st, 2009 klockan 7:01 pm och handlar om allt möjligt. Du kan följa svar på inlägget via RSS 2.0. Du kan svara, eller lämna en trackback till din egen sida.

2 Responses to “Nej, nu fÃ¥r det vara nock”

  1. PS Says:
    April 1st, 2009 at 10:04 am

    Om du varit en jätteödla hade du antagligen använt din valnötshjärna till att tänka på att det var bättre förr, innan den där kometen föll och det blev så j***a hett. Länge leve nostalgin!

  2. admin Says:
    April 1st, 2009 at 11:50 am

    Eller på att livet var bättre innan däggdjuren kom och tog över allt och gjorde skräcködlor politiskt inkorrekta. Det var nämligen inte en komet som tog död på dinosaurierna utan självcensur.

Skriv med kärlek