Överst  |  Aktuellt  |  Fakta  |  Böcker/Texter  |  Länkar  |  Beställ
« »
Författaren Olle Svalander

För det fåtal av det fåtal som läser denna blogg som läser för att få nyheter om författaren Olle Svalander kommer här fyra fakta:

1. Det finns ett manus. Det är långt och har en början och en mitt och slut. Det är fortfarande under arbete. Det kostade obeskrivligt mycket att skriva det. Om det någonsin kommer att läsas vet jag inte. Jag är glad att jag kom igenom.

2. Jag arbetar på en serie radioprogram om historia för unga. De kommer att bli väldigt Olle Svalander. Roliga, melankoliska och överarbetade.

3. Jag har skrivit min konstigaste mening någonsin. (Se första meningen i detta inlägg)

4. Shopen lever. Klicka på länken till höger och köp nåt.

Kattfakta: Rossi har slutat lapa vatten med tungan. Han doppar istället tassen i vattnet och slickar på den. Snart vill han väl ha en kopp kaffe med mjölk varje morgon.

Skrivet Thursday, August 28th, 2008 klockan 2:16 pm och handlar om kattjäveln, mig, skrivande. Du kan följa svar på inlägget via RSS 2.0. Du kan svara, eller lämna en trackback till din egen sida.

3 Responses to “Författaren Olle Svalander”

 1. Ulrika Says:
  August 28th, 2008 at 4:42 pm

  Den där katten ger mig ett gott skratt varje gång. Tack katten! Och jag är så klart också väldigt intresserad av dina göranden, Olle.

 2. Åke Strömberg Says:
  August 29th, 2008 at 9:45 am

  Tack för informationen om dina förehavanden. Det är många som frågar mig vad du gör. Nu kan jag svara.
  Haregött!
  Ã…ke

 3. Andrea Says:
  August 29th, 2008 at 10:15 am

  Jag undrar ofta vad du gör, och kanske vore telefonen ett bättre sätt att göra det men skit samma. När sänds radioprogrammen? Vi ska lyssna!

Skriv med kärlek