Överst  |  Aktuellt  |  Fakta  |  Böcker/Texter  |  Länkar  |  Beställ
« »
En l̦pande sport Рlandslaget tas ut idag

Idag presenteras landslagstruppen mot Danmark. Jag vet inte vilka som kommer att tas ut men samtidigt vet jag ju att det kommer vara Daniel Andersson och Kim Källström som spelar och Zlatan och Henke och att backlinjen är den samma som alltid och de enda frågetecknen är vilka som kommer att spela på kanterna men det handlar om fyra namn på två platser.

Men. Jag skiter i vilka som spelar så länge vi får se ett lag som springer som satan. Det kommer bli en tuff match och det lag som springer mest kommer ha klart störst chans att vinna. Om Sverige går ut och slår långbollar från backlinjen mot Henke som skarvar genialt till ingen alls kan vi skita i VM. Då är det bättre att något annat lag får den platsen.

Skrivet Tuesday, May 26th, 2009 klockan 1:11 pm och handlar om fotboll. Du kan följa svar på inlägget via RSS 2.0. Du kan svara, eller lämna en trackback till din egen sida.

One Response to “En löpande sport – landslaget tas ut idag”

  1. Fridhed Says:
    May 26th, 2009 at 6:24 pm

    Problemet med uppsatsen ja. Själv idén fungerar, den lilla text jag lyckats klämma fram fungerar, men hjärnan vägrar samarbeta. Kort och gott: en otrolig skrivkramp. Tips på hur man får den att lätta?

Skriv med kärlek